(0472) 59-98-50

Цинкування опор освітлення

02:37 08 жовтня 2017
Цинкування опор освітлення

ТОВ “Компанія “Метал Інвест” поставила партію гарячеоцинкованих опор зовнішнього освітлення в рамках спільного проекту з ВАТ “Трест “Київелектромонтаж”.

В грудні 2016 року ТОВ “Компанія “Метал Інвест” поставила партію гарячеоцинкованих опор зовнішнього освітлення для проведення реконструкції парку в м. Києві. Поставки були здійсненні в рамках спільного проекту з ВАТ “Трест “Київелектромонтаж”.

Металеві оцинковані опори освітлення заслужили популярність завдяки наступним перевагам:

• Малі габарити та маса. Компактні розміри стійок спрощують їх транспортування. За одне перевезення можна доставити до 100 комплектів на об’єкт;
  • Міцність. Опори виготовляються з листового металу, товщиною від 3 до 12 міліметрів або труб. Цього достатньо, для того, щоб вони витримали значні вітрові та механічні навантаження (300-2000 кілограмів, 40 м / с при висоті опори 10 метрів)
  • Легкість зміни конструкції. Конструкція деяких моделей легко піддається зміні. Можна зменшити або збільшити висоту опори, товщину її стінок або діаметр
  • Швидкість і простота монтажу / демонтажу. Установка опор відбувається максимально швидко. Досить пробурити отвір певного діаметра, встановити опору і залити його бетоном. А для фланцевих стійок спочатку необхідно встановити фундаментну закладку, після чого з’єднати з нею опору болтовим з’єднанням. Демонтувати основи також просто
  • Довговічність. Металеві опори для зовнішнього освітлення покривають цинковим антикорозійним покриттям, товщиною 70 мкм і більше. А з урахуванням товщини металу вони можуть прослужити від 60 до 85 років
  • Безпека. Опори, що встановлюються уздовж магістралей і звичайних автодоріг, не завдають значної шкоди автомобілю і пасажирам в ньому, при зіткненні
  • Витончений зовнішній вигляд. Всі металеві опори освітлення, від декоративних до щоглових, виглядають привабливо.

Петров Василій Володимирович