Завершена USI діагностика ванни цинкування

12:42 19 лютого 2018
Завершена USI діагностика ванни цинкування

Успішно завершена повна USI діагностика ванни цинкування (м.Черкаси).

Ми прагнемо до стабільного зростання якості сервісу. Застосування інноваційних технологій, моніторинг методик, молодий кваліфікований менеджмент, а також постійне вдосконалення і контроль потужностей власного виробництва, дозволяє нам з упевненістю заявляти про високий рівень якості нашого сервісу з надання послуги гарячого цинкування металоконструкцій та інших виробів зі сталі.

Так, у грудні 2017 року успішно завершена повна діагностика ванни цинкування методом USI.

USI метод - це високотехнологічний метод виміру товщини стінок (їх можливий знос) на заповненій цинком ванні з застосуванням ультразвуку.

Повну діагностику, зі звітом і протоколом обстеження здійснила німецька партнерська компанія W. Pilling Riepe GmbH & Co Kommanditgesellshaft.

Знос стінок ванни залежить від багатьох параметрів і факторів:

• Стабільної підтримки високого температурного режиму;

• Регулярності видалення гартцинка;

• Розрахунку продуктивності лінії і фактичний тоннаж виробів;

• Хімічного складу цинкового розплаву і ін.

Станом на сьогодні, виробнича ванна цинкування (м.Черкаси) повністю відповідає міжнародним нормам і не потребує реконструкції. На підставі отриманих результатів вимірів були отримані рекомендації щодо проведення повторної діагностики стінок ванни не раніше, ніж через 24 місяці.

Завершена USI діагностика ванни цинкування 1 Завершена USI діагностика ванни цинкування 2 Завершена USI діагностика ванни цинкування 3 Завершена USI діагностика ванни цинкування 4