marketing@metalinvest.ua

18:49 06 листопада 2018

Шановнi партнери та колеги!

Раді повідомити, у червні 2018 року ТОВ «Компанія «Метал Інвест» увійшла до складу Міжнародного Енергетичного кластеру. Міжнародний Енергетичний кластер (МЕК) - організація, що об‘єднує підприємства, які працюють в електроенергетичному секторі і мають великий досвід реалізованих проектів та добру репутацію.

Напрямки діяльності підприємств МЕК:

• виробництво металоконструкцій;
  • проектування і будівництво ліній електропередачі та підстанцій, об‘єктів гідроенергетики, об‘єктів відновлюваної енергії;
  • виробництво та постачання матеріалів, устаткування, розробка і впровадження рішень з кібернетичної безпеки;
  • підготовка спеціалістів потрібної кваліфікації;
  • проектування і будівництво телекомунікаційних систем.

Мета - сприяти підприємствам у співробітництві, розвивати партнерство та економічну діяльність, підвищувати конкурентоздатність учасників кластера, просування їх на міжнародному рівні, а також формування центру компетенцій в електроенергетичному секторі.

МЕК об‘єднує 9 підприємств, а також 4 партнерські наукові установи, що провадять свою діяльність в галузі енергетики. Члени МЕК та наукові партнери працюють над спільними проектами в Україні, Литві та інших країнах ЄС.

З більш детальною інформацією щодо діяльності та проектів МЕК Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Міжнародного Енергетичного кластера: www.energycluster.eu

marketing@metalinvest.ua