XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018»

12:03 16 листопада 2018
XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018»

ТОВ «Компанія «Метал Інвест», у складі Міжнародного Енергетичного кластера (МЕК), прийняла участь в XVI МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018».

6-8 листопада в Міжнародному виставковому центрі, м Київ, пройшла щорічна XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018». Ініціатор і організатор проведення - Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Цього року наша Компанія взяла активну участь у виставці, а також запланованих організаторами презентаційних заходів в її рамках.

Стенд Міжнародного Енергетичного кластера (МЕК) привернув увагу власників і топ-менеджерів великих підприємств енергетичного комплексу України та Європи. Робочі дні виставки стали насичені новими знайомствами і корисними зустрічами з представниками компаній, що працюють в сферах енергетики та будівництва.

При розробці стенду, ми передбачили комфортні зони для переговорів, а також інформаційні матеріали по напрямках діяльності МЕК.

Ми висловлюємо подяку усім організаторам, а також учасників XVI МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018».

Детальна інформація та матеріали доповідей за посиланням: тут

Нагадаємо, в червні 2018 року ТОВ «Компанія «Метал Інвест» увійшла до складу Міжнародного Енергетичного кластеру. Міжнародний Енергетичний кластер (МЕК) - організація, що об'єднує підприємства, що працюють в електроенергетичному секторі з великим досвідом реалізованих проектів, а також хорошою репутацією.