18:43 10 грудня 2020

Що ж, цей день, місяць, рік ввійдуть в історію нашого підприємства як щось величне, особливе та незабутнє.

«Компанія «Метал Інвест» вперше за свої молоді роки отримала Сертифікат відповідності вимогам Євросоюзу EN 1090 виробництва сталевих конструкцій.

Як кажуть, найбільше цінуєш перемогу тоді, коли самостійно доклав до неї максимальних зусиль, і це не просто сертифікат – це нагорода, це результат тривалого періоду, результат великих вкладень, неймовірно великого обсягу роботи над собою, виконаної абсолютно кожним нашим співробітником.

Ще на початку, обираючи той шлях, яким мала йти компанія задля досягнення, ми пішли набагато складнішим, тривалішим, але на нашу думку, єдиним вірним. Для розуміння, лише такі нюанси як атестація зварювальників, розробка і впровадження документації та системи заводського виробничого контролю та системи управління якістю зварювального виробництва потребують великих вкладень сил, часу, досвіду та професіоналізму наших співробітників, і ми успішно з цим впорались!

Дуже приємно бути серед тієї маленької кількості українських підприємств, яким вдалось отримати цей Сертифікат, а ще більше приємно досягнути цього власними силами, за допомогою власних співробітників та інсуючої технічної бази підприємства.

Що ж нам дає EN1090?

Відтепер, «Компанія «Метал Інвест» має повне право наносити на свою продукцію маркування СЄ, з цього часу ми маємо повне право та можливості для реалізації нашої продукції на території Євросоюзу, ми маємо змогу і будемо конкурувати на цьому ринку, і ми будемо йти до того, щоб на європейському ринку металоконструкцій  ввійти в число найкращих виробників, адже здатні задовольняти високі вимоги класу точності EXС-3, створювати репутацію найнадійніших партнерів, щоб вся Європа знала що якість – це синонім назви «Метал Інвест»!

«Компанія «Метал Інвест» отримала Сертифікат відповідності вимогам Євросоюзу EN 1090 виробництва сталевих конструкцій.  1 «Компанія «Метал Інвест» отримала Сертифікат відповідності вимогам Євросоюзу EN 1090 виробництва сталевих конструкцій.  2