Обговорити проєкт
Вежі мобільного зв’язку
будь-якої складності
з захисним шаром від корозії

Вежі стільникового зв'язку — це висотні конструкції для установки техніки розпізнавання, прийому й передачі частот наземних радіостанцій, антен, мобільного 4G і звичайного мобільного зв'язку.

Умовно поділяються на:

Щогли

Щогли мобільного зв’язку - висотні решіткові (гратчасті) споруди, виконані з однотипних секцій однакового розміру загальною висотою конструкції 6-100 метрів. Для більшої стійкості та міцності кріпляться тросовими відтяжками.

Вежі
Вежа мобільного зв'язку - самонесуча ґратчаста конструкція, з встановленим на ній невеликим майданчиком для обслуговування обладнання. Відрізняються більшою міцністю, ваговими та ожеледними навантаженнями й терміном експлуатації (від 30 років). Стандартна висота 24-76 метрів.
ТОВ «Компанія «Метал Інвест» виготовляє вежі мобільного зв’язку враховуючи всі нюанси замовлень та типу веж.
Довірте створення веж мобільного зв’язку надійному партнеру
Оптимальне рішення у форматі «Ціна-Якість»
Зв’язатися з менеджером
Фото клієнта
Фото клієнта
Фото клієнта
Понад 500 клієнтів користуються нашими послугами щороку
Залишилися питання?
Який термін служби гарячецинкового покриття?
Термін служби гарячоцинкового покриття (34-170 років) повністю передбачуваний і використовує товщинним покриттям і типом агресивної активності конкретної місцевості. Цинк захищає сталь протягом тривалого часу, що дозволяє економити енергію та ресурси з мінімальним впливом на навколишнє середовище. Наприклад, на кожну тонну захисної сталі зберігається достатньо енергії, щоб задовольнити потребу середньої сім'ї протягом декількох тижнів.
Чому одні металеві конструкції після гарячого цинкування глянцеві, а інші матові?
Зовнішній шар цинку забезпечує блискучий зовнішній вигляд; якщо якщо цей шар встигне при охолодженні прореагувати із залізом (при цинкуванні реактивних сталей), зовнішній вигляд виробу стає менш привабливим. На реакцію сталі з розплавленим цинком можуть вплинути кількість кремнію (Si) і фосфору (P) в сталі, а також спосіб виготовлення прокату. Таблиця 1 EN ISO 14713-2 (дивись нижче) дає спрощене керівництво з характеристик покриття при цинкуванні. Таблиця 1 Характеристики покриття в залежності від складу сталі
Категорія Типові рівні реактивних елементів, % Додаткова інформація Типові характеристики покриття
А <0,03% Si і <0,02% P Див. ПРИМІТКА 1 та ПРИМІТКА 4 Покриття має блискучий вигляд з дрібною текстурою. Структура покриття містить зовнішній шар цинку.  
B S 0,14% Si до <0,25% Si Інші елементи можуть впливати на реактивність сталі. Зокрема рівень фосфору більше 0,035% дає підвищену реактивність. Покриття може мати блискучий або матовий вигляд. Структура покриття може включати зовнішній шар цинку або сплав заліза з цинком може доходити до поверхні покриття в залежності від складу сталі.
C від> 0,03% Si до <0,14% Si Можуть утворитися занадто товсті покриття. Покриття має більш темний вигляд із грубою текстурою. Сплави заліза та цинку переважають у структурі покриття та часто поширюються на поверхню покриття, що знижує стійкість до пошкоджень при обігу.  
D > 0,25% Si Товщина покриття збільшується зі збільшенням вмісту кремнію.  
ПРИМІТКА 1 Стали зі складами, що задовольняють формули Si <0,03% і Si + 2,5P <0,09%, також повинні виявляти ці характеристики. Очікується, що для холоднокатаних сталей ці характеристики будуть дотримуватися, якщо склад сталі задовольняє формулу Si + 2,5P <0,04%. ПРИМІТКА 2: Присутність легуючих елементів (наприклад, нікелю або алюмінію) у розплаві цинку може суттєво вплинути на характеристики покриття, зазначені в цій таблиці. Ця таблиця не дає відповідних вказівок щодо високотемпературного цинкування (тобто занурення в розплавлений цинк при від 530°C до 560°C). ПРИМІТКА 3 Склад сталі, зазначений у цій таблиці, змінюватиметься під впливом інших факторів (наприклад, гарячої прокатки), і межі кожного діапазону змінюватимуться відповідно. ПРИМІТКА 4 Сталі зі складом <0,01% кремнію, які також мають вміст алюмінію> 0,035%, можуть виявляти нижчу реакційну здатність, що може призвести до меншої, ніж очікувалося, товщини покриття. Ці сталі можуть мати знижений рівень когезії покриття. ПРИМІТКА 5 - Дизайн оцинкованого виробу може також впливати на характеристики покриття.

    Заповніть форму
    Наш менеджер зв’яжеться
    з вами найближчим часом
    Завантажити файл
    Завантажити файл креслень
    (PDF, JPG, DOC, Word, Excel, PowerPoint)
    Скасувати